Rechten voor leden

Hallo allen!

Vandaag een berichtje vanuit de automatiseringscommissie!

Zojuist zijn alle rechten opnieuw toegedeeld aan de leden welke op de aangeleverde ledenlijst stonden. De overige leden, bots en overige registraties hebben wij verwijderd.

Mocht je merken dat je ineens niet meer kan inloggen, dan graag opnieuw registreren en via het secretariaat laten weten dat je wel degelijk lid bent!

Wanneer je dit doet, let dan goed op dat je het goede email adres doorgeeft of opnieuw mee registreerd. Zonder emailadres kan de automatiseringscommissie je geen rechten geven.

Waarom is dit? Dit heeft te maken met de nieuwe wetgeving privacy waaraan ook wij moeten voldoen. Deze privacy wetgeving geeft u ook het recht tot vergeten (waarmee wij uw posts en persoonlijke data verwijderen van de site).

Bedankt voor jullie begrip en veel plezier!

8 gedachten over “Rechten voor leden”

  1. Hallo Marcel,

   Vanwege de privacy wetgeving, heb ik het ledenbestand niet opgeslagen en kan ik dit op dit moment niet controlen. Hierom heb ik om een nieuw overzicht gevraagd om dit te kunnen controleren.

   Mvg,
   Jurgen Lemein

   1. Hallo Jurgen,

    Heb je al kans gezien om mijn gegevens te controleren?

    Grt, Marcel

   2. Hoi Jurgen,
    Enig resultaat geboekt?
    Kan nog steeds niet als lid zien wat ik graag wil zien.
    Marcel

   3. Hallo Marcel,

    Vanochtend heb ik de ledenlijst mogen ontvangen. Ik zal deze dit weekend gaan verwerken!

  2. Hallo Marcel,

   Als het goed is, zijn alle gebruikers welke geregistreerd staan op de site en overeenkomen met de ledenlijst nu voorzien van de nodige rechten.

   Graag hoor ik of er nog problemen zijn!

   Mvg,
   Jurgen

  1. Hallo Saskia,

   Alle huishoudelijke documenten zijn te vinden onder het kopje ‘bestuur’.
   Als je hieroverheen gaat met je muis, krijg je meer opties. (Dit is wel alleen als je als clublid geregistreerd bent, wat alleen mogelijk is door aanlevering van een ledenlijst door het secretariaat bij de automatiseringscommissie)

   Met vriendelijke groet!
   Jurgen Lemein

Geef een reactie